Mobiliteit

Meer E-laadpalen in de gemeente?

Voor een betere luchtkwaliteit stimuleren steeds meer gemeenten het gebruik van elektrische auto’s. Daarvoor moet u oplaadpunten beschikbaar maken, zodat het laagdrempelig wordt de auto op te laden. Ziut kan als onafhankelijk dienstverlener deze oplaadpunten voor u inkopen tegen een scherp tarief. We verzorgen de installatie, onderhoud en beheer, inclusief alle administratieve handelingen. Een aantal ging u al voor, zoals gemeente Amsterdam, Doetinchem, Woerden en Houten.

E-laadpaal

E-laadpalen aanleggen

Al vanaf het begin van 2009 verzorgen we de aanleg van E-laadpalen. Ook smart grids hebben voor ons geen geheimen. Wilt u een E-laadpaal in uw parkeergarage of buiten op uw parkeerterrein? Wij helpen u met de keuze voor de beste leverancier, verzorgen de levering, plaatsen de laadpaal en sluiten deze aan.

 

Fiets laadpaal

Fietslaadpalen

Wilt u ook een laadpunt aan uw fietsende medewerkers of gasten aanbieden? Er bestaan diverse varianten van verschillende leveranciers. Ziut kent ze allemaal. Wij helpen u met de keuze, verzorgen de levering, plaatsen het laadpunt en sluiten deze aan.

Onderhoud en beheer van E-laadpalen

U bent en blijft eindverantwoordelijk voor het correct functioneren van uw E-laadpaal in de openbare ruimte. Ziut helpt u daarbij. We kunnen het beheer voor u verzorgen en tijdig inspecties inplannen of preventief onderhoud uitvoeren. Ook hebben we een storingswachtdienst met landelijke dekking paraat staan, die kan ingrijpen indien nodig.

Verkeerskundig advies nodig?

Wij leggen u de ideale verkeerssituatie voor of ondersteunen u bij het formuleren van een verkeersbeleid of verkeersplan.

Lees meer

E-laadpaal

Samen Slimmer

Samen zijn we slimmer. We nodigen u graag uit voor de events van Samen Slimmer.

Lees meer

Mobiliteit van A tot Z geregeld

1
2
3
4
Advies

Van analyse tot ontwerp, al dan niet gevisualiseerd in 2- of 3D. Lees meer

Aanleg en installatie

Ziut levert en installeert volledig werkende installaties. Lees meer

Assetmanagement

Van advies tot totale verzorging van het asset management. Lees meer

Onderhoud

Van inspectie tot recycling 'tot het laatste draadje'. Lees meer
Gerelateerde projecten