Mobiliteit

Diverse mogelijkheden met parkeersystemen

Wilt u een parkeersysteem aanleggen, onderhouden, beheren, of optimaliseren? We denken graag met u mee en realiseren voor u het meest ideale parkeersysteem in parkeergarages, parkeerterreinen buiten en/of op de openbare weg.

LRM_EXPORT

De juiste keuze in parkeersystemen

Daar waar veel auto’s zijn en weinig ruimte, is invoering van betaald parkeren een alternatief. Dat kan op vele manieren door vooraf of achteraf te betalen via parkeermeters of andere parkeersystemen.

LRM_EXPORT_2017

Realisatie, beheer en onderhoud

Er bestaan diverse leveranciers en vele modellen, bijvoorbeeld met variabele tarieven voor avond en dag, met invoeren van kenteken, of herkenning van vaste gebruikers. Daarnaast kunt u een besloten parkeerterrein afsluiten met een slagboom of deuren, in combinatie met een betaalautomaat. Ziut adviseert u over de keuze voor de juiste variant en fabricaat. We zorgen voor realisatie, beheer en onderhoud.

Het gemak van kentekenherkenning

Snellere doorstroming bij het in- en uitrijden van parkeergarages en -terreinen door middel van kentekenherkenning. Eenvoudig een kaartje trekken bij binnenkomst, het kenteken wordt gelezen en geregistreerd. Bij terugkomst betaalt de bezoeker zoals gebruikelijk bij de betaalautomaat. Het kaartje hoeft niet meer getoond te worden bij het uitrijden omdat de slagboom zich automatisch opent op basis van het kenteken.

Parkeerkaartje kwijt geraakt? Ook dat is geen probleem. Bij de betaalautomaat voert de bezoeker het kenteken van zijn auto in, betaalt het verschuldigde bedrag en rijdt naar buiten. Abonnementshouders hoeven hun parkeerkaart ook niet meer te tonen, op basis van het kenteken rijden zij in en uit.

 

Verkeerskundig advies nodig?

Wij leggen aan u de ideale verkeerssituatie voor of ondersteunen u bij het formuleren van een verkeersbeleid of verkeersplan.

Lees meer

Parkeersystemen

Samen Slimmer

Samen zijn we slimmer. We nodigen u graag uit voor de events van Samen Slimmer.

Lees meer

Mobiliteit van A tot Z geregeld

1
2
3
4
Advies

Van analyse tot ontwerp, al dan niet gevisualiseerd in 2- of 3D. Lees meer

Aanleg en installatie

Ziut levert en installeert volledig werkende installaties. Lees meer

Assetmanagement

Van advies tot totale verzorging van het asset management. Lees meer

Onderhoud

Van inspectie tot recycling 'tot het laatste draadje'. Lees meer
Gerelateerde projecten