Mobiliteit

Hoe meer route informatie hoe minder zoekverkeer

Elke stad of gemeente trekt bezoekend verkeer aan. Hoe eerder zij een parkeerplaats vinden, hoe minder zoekverkeer en hoe beter de doorstroming.

Parkeersystemen

Realtime gegevens

Een systeem met parkeer- en route informatie vertelt hen in welke parkeergarages nog parkeerplaatsen vrij zijn. Deze informatie wordt realtime bijgewerkt met actuele gegevens. Ziut levert u dit systeem, verzorgt de gehele installatie, het beheer en het onderhoud.

Route-informatie

Parkeer- en route informatie systeem

Een parkeer- en route informatie systeem informeert gemotoriseerde bezoekers over de parkeermogelijkheden in of rond een stad, dorp of object. Dit voorkomt onnodig zoekend rondrijden, ergernis en een mindere belasting van het milieu.

Deze informatie kan worden geïntegreerd in bestaande bewegwijzering maar ook op separate matrixborden getoond worden. De informatie varieert van de te rijden route naar parkeergelegenheden in de buurt, informatie over het aantal vrije parkeerplaatsen en een eventueel alternatief bij grote drukte.

Matrixborden, informatie op de weg

Matrixborden worden het meest gebruikt om weggebruikers te attenderen op de maximum toegestane snelheid. Tevens waarschuwen matrixborden voor file en kunnen ingezet worden om het verkeer te reguleren door middel van het tonen van een aangepaste toegestane maximumsnelheid. Daarnaast zijn matrixborden een hulpmiddel bij het afsluiten van rijstroken.

Verkeerskundig advies nodig?

Wij leggen aan u de ideale verkeerssituatie voor of ondersteunen u bij het formuleren van een verkeersbeleid of verkeersplan.

Lees meer

Route-informatie

Samen Slimmer

Samen zijn we slimmer. We nodigen u graag uit voor de events van Samen Slimmer.

Lees meer

Mobiliteit van A tot Z geregeld

1
2
3
4
Advies

Van analyse tot ontwerp, al dan niet gevisualiseerd in 2- of 3D. Lees meer

Aanleg en installatie

Ziut levert en installeert volledig werkende installaties. Lees meer

Assetmanagement

Van advies tot totale verzorging van het asset management. Lees meer

Onderhoud

Van inspectie tot recycling 'tot het laatste draadje'. Lees meer
Gerelateerde projecten