Projecten

Eerste Shuffle lichtzuilen in Maasbracht

In het dorp Maasbracht, gelegen in een water- en bosrijke omgeving in het midden van Limburg, installeerde Ziut op het nieuwe binnenplein van de Brede school, Shuffle lichtzuilen.Geen standaard verlichting

Bij de realisatie van een nieuw plein, gesitueerd tussen een school- en een appartementencomplex, heeft de gemeente Maasgouw gekozen voor led-lichtzuilen. Daarnaast wilde de gemeente iets anders dan standaard verlichting en de mogelijkheid om op de toekomst voorbereid te zijn.

Op het binnenplein komen de gebruikers, onderwijs en woningbouw samen. Voor de gemeente een reden, bij aanvang van het project, te kiezen voor een combinatie van functionele en aantrekkelijke verlichting.

Out of the box

Voor Ziut was het de uitdaging out of the box te denken en we adviseerden een aantal Shuffle lichtzuilen te installeren die uitgerust zijn met een 360° lensmodule voor het sfeervol verlichten van het plein en een Spotmodule voor het uitlichten van karakteristieke kenmerken.

Met dit ontwerp heeft Ziut rekening gehouden dat de verlichtingsinstallatie uitgebreid kan worden met onder andere camera-, WiFi-, en geluidsmodules.

Ook interessant