Verlichting

Wil u een nieuwe straatverlichting aanleggen?

Wilt u straatverlichting aanleggen, onderhouden, beheren, of optimaliseren? We denken graag met u mee en realiseren voor u de meest ideale verlichting van woonwijken, bedrijventerreinen, wegen en pleinen.

Beleids- en masterplannen

Voor de verhoging van het sociale en fysieke veiligheidsniveau, toename van de economische waarde van een gebied en creatie van een eigen gebiedsidentiteit. Ziut ontwikkelt hiervoor de visie en het beleid.

Engineering en realisatie

De doelen en wensen zijn het uitgangspunt, daarna berekenen engineers de ideale balans tussen masthoogte, plaatsing, lichtintensiteit, de meest ideale armatuur en de duurzaamheid. De monteurs plaatsen de masten en armaturen, ze trekken de kabels en sluiten deze aan op het ondergrondse netwerk.

Lichtmanagement

Management voor meer regie over aan-, uitschakelen en dimmen (van afstand). Hiervoor zijn diverse systemen voorhanden zoals PIMS, schakeling door de netbeheerder, avond-/nachtsystemen, autonoom schakelen en dimmen, aansturing met behulp van sensoren, tweeweg-telemanagement, de City Controlroom.

 

 

Onderhoud en beheer

Lampen en kabels slijten, roest kan een lichtmast doen omvallen. Ziut beheert en onderhoudt. We schouwen en remplaceren (vervangen) de verlichting correctief en preventief, we maken de armaturen schoon en voorkomen storingen in de toekomst. Daarnaast inspecteren en reinigen we de masten.

Lees meer

Samen Slimmer

Samen zijn we slimmer. We nodigen u graag uit voor de events van Samen Slimmer.

Lees meer

Verlichting van A tot Z geregeld

1
2
3
4
Advies

Van analyse tot ontwerp, al dan niet gevisualiseerd in 2- of 3D. Lees meer

Aanleg en installatie

Ziut levert en installeert volledig werkende installaties. Lees meer

Assetmanagement

Van advies tot totale verzorging van het asset management. Lees meer

Onderhoud

Van inspectie tot recycling 'tot het laatste draadje'. Lees meer
Gerelateerde projecten